Пятница, 10.05.2024, 16:55
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Вход на сайт
Поиск

08:06
15 Реальних, перевірених способів (без вкладень) Заробітку в Інтернеті!

15 Реальних, перевірених способів (без вкладень) Заробітку в Інтернеті!

Як заробити гроші в інтернет без вкладень. Основні способи - опис і розмір доходу. Рекомендовані сайти для заробітку і що потрібно робити, щоб заробити вдома по інтернету нічого не вкладаючи.

Заробіток в інтернеті без вкладень - це не далека мрія, а справжнісінька реальність, доступна абсолютно кожному, навіть новачкові, який зовсім не розбирається в цій темі.

Існують як легкі способи заробітку з нуля, так і більш складні, для яких необхідні певні навички, а в деяких випадках - власна розкручена група або сайт.

У цій статті описані різні технології заробітку в інтернеті без вкладень, а також наведені перевірені ресурси, за допомогою яких у вас вийде заробити.

Чи можливо заробити в інтернеті без вкладень

Більшість хочуть заробити великі гроші, не вкладаючись фінансово. Всіх людей, що шукають роботу в інтернеті, зазвичай об'єднує одне - бажання знайти фінансову незалежність.

Заробити гроші в інтернеті без вкладень дійсно можливо і реально. Звичайно, це вдається далеко не всім, і в перший час не вийде стати володарем великих грошей.

Однак практично всі, хто почав заробляти в інтернеті, незабаром починають заробляти більше, ніж отримували б на звичайній роботі з постійною зайнятістю. А у деяких виходить вийти на пасивний дохід.

Ще одна важлива умова заробітку - це ваш позитивний настрій і бажання розвиватися. У вас не вийде вмить розбагатіти, оскільки вихід на стабільний дохід - це ємна праця, яка вимагає часу і терпіння, а іноді і вкладення власних коштів.

Без навичок і вкладень можна заробляти, але такі суми підійдуть тільки в якості кишенькових грошей. Але з досвідом ці суми будуть обов'язково переростати в основне джерело доходу. Втім, про все по порядку.

Як заробити в інтернеті: перші кроки 

Далеко не всім користувачам вдається отримати свій перший дохід в інтернеті. Багато хто готовий виконати будь-яку роботу, але не знають, як це зробити і що для цього потрібно. Перше, що вам необхідно зробити, щоб почати заробіток в мережі:

  1. Завести окрему (ділову) електронну пошту. Найпоширеніші з них - це Gmail, Mail.ru, і Яндекс Пошта  (перевагу краще віддавати Google). Назва не повинно включати котиків або приколів, краще ваше прізвище, ініціали. За допомогою електронної поштової скриньки ви будете реєструватися на біржах і сайтах, присвячених заробітку, спілкуватися з клієнтами, які будуть при першій зв'язку судити про вас по назві пошти.
  2. Зареєструвати гаманець Приват24, WebMoney, Qiwi або Payeer- вони будуть потрібні для виведення зароблених коштів. Деякі сайти для заробітку в мережі виводять гроші тільки на гаманець PayPal. Не зайвим буде наявність карти VISA (долари) / Mastercard (євро).
  3.  Визначтеся з напрямом заробітку, виберіть сферу, яка підходить саме вам. Для цього буде корисно провести оцінку своїх здібностей і можливостей. Подумайте, чим би вам хотілося займатися і якими спеціальними навиками ви володієте. Нижче ми покажемо великий вибір професій і видів заробітку.
  4. Визначтеся з вільним часом і графіком, щоб стабільно займатися роботою в інтернеті. На початкових етапах вистачить кількох годин, поступово цей час можна збільшувати або зменшувати. 

Починайте свій шлях до заробітку в мережі. Відвідайте сайти, присвячені заробітку, зберіть корисні закладки, тематичні гілки форумів і зберіть професійну літературу для читання. Спробуйте знайти підходящі вам завдання. Чим швидше ви почнете діяти, тим швидше досягнете перших результатів.

Види і способи заробітку в інтернеті без вкладень

Ми покажемо реальні способи заробітку в інтернеті без вкладень, а також приклади кар'єрного зростання, тематичні ресурси і прибутковість.

Заробіток на проходженні опитувань

Проходження опитувань - це метод, який дозволяє заробити гроші з нуля. Все, що вам потрібно - зареєструватися на спеціальному сайті і заповнити анкету.

У ній зазвичай вказується вік, сімейний стан, кількість дітей, освіту, наявність автомобіля і інша інформація, яка допоможе підбирати вам відповідні опитування.

Робота полягає в наступному: ви відповідаєте на поставлені запитання різних компаній і отримуєте за це винагороду.

Саме за допомогою опитувань виробники дізнаються, яка продукція подобається споживачам і чим саме. Компанії починають прислухатися до думки потенційних покупців, пропонують більш затребувані послуги, в результаті продажі ростуть, а прибуток збільшується.

Щоб заробляти на опитуваннях, не потрібні ніякі навички або знання, досить мати кілька годин вільного часу в день.

Кому підійде

Легкий заробіток на опитуваннях підійде школярам і студентам, які хочуть мати кілька тисяч кишенькового доходу в місяць.

Скільки можна заробити

За одне опитування ви отримаєте від 20 до 100 рублів, ( або 8 - 40 грн) в середньому на проходження опитування буде потрібно від 10 до 20 хвилин.

В місяць таким чином можна отримати від 1000 до 3000 рублів. Однак опитування надсилаються не завжди, так що назвати цей спосіб заробітку стабільним не можна.

Список ресурсів 

Платне Опитування

Сайт, на якому зареєстровано більше 3 мільйонів користувачів, пропонує перевірений заробіток в інтернеті без вкладень. Виведення грошей проводиться на електронний гаманець

Анкетка

Стабільний сервіс, який працює з 2005 року. Спрямований на користувачів Росії і СНД. На пошту щомісяця приходить від 8 до 17 опитувань, в тиждень сервіс виплачує користувачам більше 1 мільйона рублів.

Моя думка

Ресурс надсилає до 10 опитувань за день, в якості винагороди ви отримуєте бонуси, які можна витратити на будь-яку річ з обширного каталогу товарів.

Експертна думка

Опитувальник, що діє з 2014 року. Сайт надсилає опитування на пошту або в особистий кабінет, ви заповнюєте їх, впливаючи на найбільші компанії, а потім отримуєте свою винагороду.

 Myiyo
Зарубіжний ресурс, який підтримує російську мову. За проходження опитувань ви отримаєте більше, ніж на аналогічних вітчизняних ресурсах. Оплачують в балах, але вивести можна справжні гроші на гаманець.

А тепер розглянемо докладніше, які способи заробітку на виконанні завдань бувають, а також які сайти пропонують заробити без вкладень на кожному з них.

Як заробляти, виконуючи завдання

Рекламодавці розміщують на спеціальних біржах завдання, спрямовані на розкрутку продукту або послуги. Така робота різноманітна і може сильно відрізнятися за складністю.

Деякі можна виконати за кілька секунд (наприклад, поставити лайк), а деякі вимагають більш серйозних тимчасових витрат (наприклад, пройти кілька рівнів в онлайн грі). Також серед завдань можна знайти такі:

  • Перехід на сайт і клік по рекламі;
  • Написання позитивного відгуку;
  • Перегляд відеоролика;
  • Підписка в соціальних мережах;
  • Завантаження файлу;
  • Розміщення коментаря;
  • Проходження реєстрації;
  • Оформлення замовлення на сайті;
  • Створення теми на форумі.

Звичайно, це далеко не весь перелік завдань, на яких можна заробити. Різні рекламодавці переслідує різні цілі, але для їх виконання їм потрібна допомога виконавця, яким і будете виступати ви.

Кому підійде

Користувачам, які хочуть отримати додатковий заробіток на виконанні різних нескладних завдань, навчитися добре орієнтуватися в рекламі і маркетингу.

Скільки можна заробити

Ціна за виконання завдань варіюється і залежить від складності або умов ресурсу, на якому працює користувач.

Зазвичай, це кілька копійок за лайк і кілька рублів за коментар. Заробіток в таких системах не принесе стабільного або пасивного доходу, заробити за годину більше 150 рублів досить складно.

Список ресурсів:   

Seosprint

Один з найбільш розкручених сайтів по заробітку на завданнях. Працює практично з усіма гаманцями, платить швидко і часто. Найменша сума, яку можна вивести- 2 рубля.

Seo-Fast

Ще один популярний ресурс з великим вибором завдань. На ньому є спеціальна система досягнень, яка мотивує користувачів, також тут можна продати або купити реферала на ярмарку.

ySense

Зарубіжний ресурс, який допомагає заробити кількома способами - на кліках, перегляді реклами і навіть платних опитуваннях.    

Як отримувати гроші за серфінг

Багато людей, які шукають, як заробляти гроші в інтернеті без вкладень, все частіше звертають увагу на такий спосіб як серфінг, а тому слід розглянути його детальніше.

Серфінг в інтернеті - це перегляд різних рекламних матеріалів, один з найлегших методів заробітку в інтернеті. За гортання реклами вам платять рекламодавці або веб-майстри, які хочуть зробити свій бізнес в мережі популярним.

Все, що вам потрібно - зареєструватися на біржі і почати заробляти, переглядаючи рекламу.

Деякі сайти пропонують завдання з автосерфінгом - це автоматичний перегляд матеріалу за допомогою спеціальних програм.

Хоч таких завдань не особливо багато, це непоганий бонус до однотипної і монотонної роботи.

Кому підійде

Перегляд реклами допоможе розібратися, як заробляти гроші в інтернеті без вкладень, а значить, такий спосіб буде корисний новачкам, також він підійде для підлітків і школярів.

Скільки можна заробити

Займаючись переглядом реклами, ви заробите близько 150 рублів в день - це малооплачувана сфера, а серед виконавців велика конкуренція.

Слід зареєструватися на декількох сайтах і спробувати заробляти не тільки на серфінгу, але і виконанні інших завдань. Тоді дохід збільшиться в рази, але і роботи буде набагато більше.

Список ресурсів       

Hit Host

Щодня тут розміщується близько 500 ресурсів для серфінгу, головне - встигнути зловити їх на початку кожної години. Переглядаючи ресурси, ви отримуєте кредити, потім продаєте їх за курсом 1,4 доларів за 1000.

Web-IP

Щодня є приблизно 100 завдань, і їх також слід шукати на початку кожної години. В тому числі тут можна отримувати гроші на автоматичному серфінгу.

Vip-IP

Сайт, що допомагає заробляти на серфінгу з нуля. На сайті доступні кілька видів роботи, також можна переглядати рекламні пропозиції автоматично.

JetSwap

На сайті JetSwap можна працювати цілодобово, так як робота по перегляду маркетингових матеріалів йде автоматично.  

Як заробити на читанні листів

Суть заробітку така - користувач отримує певну суму за те, що читає листи від роботодавців. При цьому необхідно підтвердити читання, виконавши просте завдання (відповісти на контрольне запитання або перейти по посиланню).

Як правило, такі листи носять виключно рекламний характер. Тексти короткі і нескладні, іноді навіть не потрібно читати, а тільки переглядати зображення.

Для того, щоб заробляти цим способом, не потрібно ніяких особливих навичок і досвіду. Крім того, зовсім не обов'язково користуватися персональною поштою або заводити нову.

Багато сервісів-поштовики (так називають сайти, які пропонують роботу по прочитанню листів) містять вбудований поштовий ящик, розташований в особистому кабінеті.

Кому підійде

Новачкам з невеликою кількістю вільного часу, бажаючим заробити додатково. Переглядом рекламних пропозицій можна займатися під час читання своєї пошти.

Скільки можна заробити

Середній користувач заробляє близько $ 1-2 в день на читанні листів. Якщо ви будете користуватися декількома сервісами і різними видами завдань у них, ця сума може вирости до 3-6 доларів.

Список ресурсів     

 WmMail

Лідер серед сайтів-поштовиків. Надсилає листи з посиланнями, але також надає і інші варіанти заробітку. Виводить гроші на все найпоширеніші платіжні системи.

WMZona

Ще один хороший сервіс. Виплачує кошти швидко, працює з форумами та соціальними мережами. Заробити тут можна не тільки на перегляді реклами, а й виконанні різних завдань. Середній заробіток $ 300-500 на місяць.

Profitcentr

Надійний поштовий спонсор, який працює з 2009 року. Пропонує не тільки читати листи, але і переглядати рекламу, проходити тести і виконувати інші нескладні завдання.

Як заробляти гроші в соціальних мережах

Багато людей проводять величезну кількість часу в соціальних мережах і витрачають його на спілкування, читання новин, ігри та програми.

Однак є ще кілька способів провести час з користю. Цілком реально перетворити свій аккаунт в джерело доходу без вкладень і запрошень, однак і у цього методу заробітку є свої нюанси.

Модератори чи адміністратори можуть

Перший варіант заробітку - адміністрування спільнот. Ви створюєте контент (пишіть текст, прикріплюєте картинки або відео), чистите коментарі від спаму, спілкуєтеся з аудиторією і отримуєте за це гроші.

Таку роботу можна знайти через спеціальні групи в соціальній мережі або пошукати вакансії на біржах фріланса.

Власна спільнота

Другий варіант, як заробити гроші в соціальних мережах - завести і розкрутити власну спільноту, що згодом допоможе отримувати гроші за розміщення реклами в ньому.

Якщо ваша група або паблік знайде популярність і набере багато передплатників, ви зможете заробляти на:

  • Репости записів рекламодавців;
  • Розміщених рекламних постів;
  • Розміщенні сайту рекламодавця в розділі «посилання»;
  • Проведення конкурсів за участю рекламодавця.

Виконання завдань

Є ще один спосіб: ви виконуєте будь-які завдання - ставите лайки, робите репости, вступаєте в групи, коментуєте і підписуєтеся на людей.

Рекламодавцям це необхідно для розкрутки своїх груп або особистих сторінок. Щоб заробляти на завданнях, у вас повинен бути аккаунт в Інстаграмі, Facebook у ВКонтакте, Одноклассниках або інших соціальних мережах.

Кому підійде

Людям, які активно сидять в соціальних мережах, і хочуть заробити на цьому, а також тим, у кого є розкручена група або особиста сторінка.

Для деяких користувачів такий спосіб заробітку може навіть стати основним.

Скільки можна заробити

Оплата за адміністрування групи невисока, зате це реальні гроші. В середньому вона становитиме від 1000 до 5000 рублів щомісячно. Можна вести 5-7 груп одночасно.

Якщо вести власну спільноту, можна отримати набагато більше - в місяць власники спільнот з 100 тисячами передплатників заробляють в середньому 20-30 тисяч рублів.

Найменше вийде заробити на виконанні завдань - біржі платять в середньому кілька копійок за лайки, репости і підписки.

Список ресурсів      

  VKTarget

Близько 4 тисяч нових учасників реєструються на сайті щодня, щодоби користувачі вступають в 120 тисяч груп і ставлять більше 70 тисяч лайків. Найбільше завдань присвячено соціальній мережі Вконтакте.

LikesRock

Ще один великий рекламний сервіс для заробітку і розкручування в соціальних мережах, на якому зареєстровано понад 850 тисяч користувачів. В добу тут можна виконувати не більше 200 завдань.

ForumOK

Сервіс просування і розкрутки для тих, хто володіє популярною групою або сторінкою. За допомогою ресурсу можна викласти рекламну публікацію за кілька десятків або сотень рублів.

V-like

Сервіс, який відрізняється від інших тим, що заточений під роботу з Вконтакте - увійти сюди можна тільки з аккаунтом цієї соціальної мережі.

Vprka

Непогана універсальна біржа, де можна заробити на таких соціальних мережах як Вконтакте, Facebook, YouTube, Twitter, Instagram і так далі. Оплата здійснюється в «фішки», які в підсумку можна обміняти на рублі.

Як заробити на перегляді відео

Багато користувачів, які шукають заробіток в інтернеті в рублях, вибирають в якості роботи перегляд відеороликів. Згідно з даними агентства TexTerra, 78% користувачів мережі хоча б один раз в тиждень дивляться відеоролики, а 55% роблять це щодня.

Саме тому багато рекламодавців хочуть розкрутити свій контент, купуючи перегляди у живих людей.

Методика роботи проста - ви входите на спеціальній біржі, вибираєте відео, яке хочете подивитися, переглядаєте, в якості підтвердження вводите капчу (в деяких випадках) і отримуєте винагороду.

Деякі майданчики платять за перегляд, інші - за клік по рекламі після перегляду, треті - за розміщення відео на вашій сторінці.

Кому підійде

Новачкам або просунутим користувачам, а також людям, яким цікаво дивитися відеоролики, заробляючи на цьому.

Скільки можна заробити

Переглядаючи ролики, за кілька годин можна заробити близько 50-150 рублів. Таким чином, отримати можна близько 500 рублів в день без вкладень фінансових коштів.

Список ресурсів

MoeVideo

Давно зарекомендувала себе майданчик. Дозволяє заробити без обману на перегляді ваших відеороликів іншими користувачами. При цьому час на створення контенту витрачати не потрібно, так як на хостинг можна завантажувати чужі ролики. Сайт обіцяє платити до 250 рублів за 1000 переглядів.

VideoSeed

Ресурс дозволить заробити власникам сайтів, груп і форумів. Реєструючись на сайті, ви додаєте свої майданчики, розміщуєте відеоролики рекламодавців і заробляєте на переглядах.

Такі сайти для заробітку в інтернеті без вкладень як VKTarget, ForumOK, описані вище, також пропонують можливість отримати винагороду за перегляд відеороликів.

Кріптовалютние крани

Кранами називають ресурси, на яких ви можете отримати невелику кількість криптовалюта за виконання певних дій.

Це може бути введення капчі, написання коментаря, а також перехід по посиланню або перегляд відео. Зароблені кошти можна витратити на Майнінг або на власні матеріальні потреби.

Схема роботи таких ресурсів проста - власники майданчиків розміщують у себе маркетингові матеріали, оплачені рекламодавцями. Чим більше людей заходять на сайт, тим більший заробіток виходить.

Частина винагороди віддається користувачам, затримується на сайтах, а іншу частину отримують власники. Виділяють кілька різновидів кріптовалютних кранів:

  • Накопичувальні. Такі кріптокрани схожі на портали для хмарного Майнінг. Цифрові монети нараховуються на внутрішній рахунок незалежно від того, скільки користувач провів на сайті. Сума накопичується без його участі, а потім виводиться на кріптокошелек.
  • Дискретні. Винагорода виплачується користувачеві, який проводить на крані певний час. Воно може бути різним - від декількох хвилин до дня. Якщо ви введете код перевірки, сума збільшиться, потім потрібно почекати і, коли прийде час, ввести код повторно.

Кому підійде

Ще кілька років тому кріптовалютние крани були дуже популярні.

Заробити великі гроші з їх допомогою не вийде, проте такий цікавий і легкий заробіток підійде всім, хто хоче спробувати заробити на криптовалюта, а також зрозуміти, як працює хмарний Майнінг.

Скільки можна заробити

На подібних ресурсах можна заробити кілька монет Сатоши (найменша неподільна частка біткоіни). Деякі сайти можуть заплатити від 100 до 500 монет за одне відвідування.

Процес можна прискорити за допомогою «ротаторів кранів» - це сервіси, які дозволяють переходити з одного місця по десяткам і сотням кранів. При правильно вибудуваної системі роботи в місяць можна заробити близько 40-90 доларів.

Список ресурсів

Freebitco

Один з найбільш стабільних і затребуваних кранів, який пропонує отримати винагороду за розгадування капчі. Багато користувачів, які заробляють на криптовалюта, користуються саме цим сервісом. На сайті відсутня російський переклад.

BonusBitcoin

Ще один популярний англомовний біткоіни кран, який безкоштовно роздає Сатоши з періодичністю раз в 15 хвилин. В кінці дня ресурс додає до рахунку ще 5%. Єдиний мінус - реклама, яка іноді заважає перегляду контенту.

Satoshihero

Сервіс для збору Сатоши російською мовою. Є кран і різноманітні ігри. Суть заробітку проста - ви проходите капчу і отримуєте від 5 до 100 тисяч Сатоши, а потім виводите їх на біткоіни-адреса.

Заробіток на капчі

Інтернет активно розвинувся, і на просторах мережі з'явилася величезна кількість користувачів, які розсилають нав'язливу рекламу і шкідливі посилання. Часто вони використовують для цього спеціальні програми.

Саме тому під час серфінгу або реєстрації на сайтах різної тематики ви можете зустріти капчу - спеціальне зображення з текстом або фотографією. Вводячи символи або відповідаючи на просте запитання, ви підтверджуєте, що не є роботом.

За допомогою спеціальних сервісів цю систему можна обійти. Замовники, які не хочуть витрачати час на розпізнавання, посилають капчу на перевірку, а виконавці вводять її і отримують за це винагороду.

Ваша робота і буде полягати в тому, щоб вводити цю капчу. Тут немає нічого складного, і особливих навичок такий тип заробітку не вимагає.

Кому підійде

Хороший варіант заробітку для підлітків, у яких достатня кількість вільного часу і терпіння. Крім того, тут також важлива уважність - якщо ви будете часто помилятися, ваш профіль можуть заблокувати на час або назовсім.

Скільки можна заробити

Заробіток на капчі дуже маленький. За годину ви зможете заробити від 1 до 50 рублів (за одну капчу - близько 0,01 рублів). Суми не такі великі, але в день заробити від 20 до 250 рублів цілком можливо.

Список ресурсів

RuCaptcha

Один з найвідоміших сайтів, який пропонує заробіток в інтернеті в рублях на введенні капч. Виплачує близько 60 рублів за 1-2 години в залежності від завантаженості системи.

Kolotibablo

Сайт працює з 2007 року. Тут можна також відстежувати свої результати, переглядати детальну статистику та підвищувати рівень, щоб відкрити доступ до більш високооплачуваним завданням.

MegaTypers

Один з найбільш дохідних англомовних сайтів для отримання грошей за розпізнавання капчі. Ставка тут в доларах, але, щоб пройти реєстрацію, знадобиться спеціальний код, який можна знайти у інших учасників сервісу. Щоденний заробіток тут може становити близько 5 доларів.

Як отримувати гроші на Ютубі

Крім роботи на біржах, які платять за кліки, репости і коментарі, ви можете заробити на Ютубі як автор контенту.

Якщо ви хочете отримувати багато і навіть вийти на пасивний дохід, можете розглянути цей варіант заробітку.

Розкрутитися на ресурсі може кожен користувач, який вміє знімати цікаві ролики. Ви можете знімати на тему ігор, техніки, тваринництва і садівництва, або публікувати розмовні відео, обговорювати гарячі новини.

Щоб заробити, як і скрізь потрібно виділятися, можливо ви можете знімати відео в сповільненій зйомці. Або ось приклад простої ідеї - переїжджати на машині різні предмети. З цієї ідеї виросла величезна серія відео іспанського автора, де кожне відео набирає  більш 30 млн. Переглядів!

Якщо у вас немає камери, ви можете записувати відео з комп'ютера. Для того, щоб почати заробляти, необхідно:

  • Зареєструватися на сайті YouTube і створити свій канал.
  • Записати відеоролик і змонтувати його, а потім опублікувати.
  • Підключити монетизацію за допомогою сервісу з розміщення реклами Google Adsence.

Заробіток дуже простий - перед вашими відеороликами показується реклама, яка і приносить гроші. Звичайно, новачкові буде досить складно, особливо в перший час.

Щоб почати заробляти за допомогою Ютуб, необхідно навчитися знімати і монтувати відеоролики, а також напрацювати базу передплатників.

Щоб підключити монетизацію, за останні 12 місяців у каналу має бути більше 4000 годин переглядів і мінімум 1000 передплатників.

Кому підійде

Людині, у якого є хобі, а також бажання поділитися ним з іншими людьми. Створюючи канал і роблячи контент, необхідно запастися терпінням - заробити великі гроші відразу новачкові тут точно не вийде.

Скільки можна заробити

Топові блогери заробляють тисячі доларів на місяць, їх дохід складається з монетизації самого YouTube, а також заробітку від прямого співробітництва з брендами.

Конкретна сума залежить від якості контенту, кількості передплатників і переглядів.

Новачки, які підходять за умовами програми і приділяють роботі на Ютубі досить кількість часу, через кілька місяців можуть вийти на дохід в 100-200 доларів.

Як заробляти на фрілансі

Завдяки сучасним технологіям багато людей змінили свій спосіб життя, помінявши роботу в офісі або на заводі на роботу в інтернеті, на дому.

Фрілансером ( «вільний працівник» від англійського freelancer) може стати практично будь-який фахівець, якщо його професія допускає виконання віддаленої роботи.

Ось кілька видів діяльності, якою можна займатися в інтернеті, на дому:

  • Розробка сайтів - створення, доробка і тестування ресурсів, а також їх наповнення;
  • Переклад - технічні або художні переклади з іноземних мов;
  • Дизайн і арт - розробка логотипів, створення малюнків, дизайн сайтів;
  • Програмування - робота над створенням програм і додатків;
  • Реклама і маркетинг - створення контекстної реклами, робота в соціальних мережах, розкручування брендів.

І це далеко не повний список професій. Заробляють фрілансом фотографи, інженери, менеджери, юристи та бухгалтери.

З переваг такої роботи - можливість самостійно вибирати собі графік, а з найбільш очевидних мінусів - нестабільність (не завжди можна знайти роботу з гідною оплатою), а зарплата напряму залежить саме від виконаної роботи.

Кому підійде

Людям, які хочуть кардинально змінити своє життя і почати заробляти, не залежачи від інших людей, а покладаючись тільки на себе.

Однак необхідно пам'ятати, що ви повинні володіти певними навичками і знаннями в обраній професії, тільки тоді у вас буде стабільний потік клієнтів і хороший дохід.

Скільки можна заробити

Тут немає однозначних цифр, так як фріланс - це велика кількість різних професій, де є різні обсяги і складності.

Але це перспективна галузь. Ви можете піти на піврічні курси програмування і до кінця навчання вже брати роботу на біржі фрілансу. За 3-5 років такої роботи ви перетворитеся на досвідченого фахівця, зарплата яких доходить до 5-7 тисяч доларів на місяць.

Список професій, завдань і видів фрілансу можна подивитися на найбільших біржах фріланса.

Список ресурсів
 

          Weblancer

Російськомовна біржа фріланса для новачків і професіоналів. Тут можна знайти роботу в різних сферах - від веб-програмування до перекладу з іноземних мов. Після реєстрації на біржі ви отримаєте можливість розмістити 30 заявок, потім можна оплатити тарифний план і продовжити роботу.

Freelance

Біржа виросла на базі форуму для фрілансерів, на якому можна було знайти безліч корисних порад для новачків. Сервіс підходить дизайнерам і програмістам, але також тут можна знайти роботу в інших сферах.

FL
Ще одна відома біржа. Щоб отримувати хороший заробіток в інтернеті з цим сайтом, потрібно сплатити аккаунт PRO, який підвищує рейтинг, дає доступ до преміум-замовленнями, а також надає гарантію отримання грошей за проект.

Копірайтинг

Одна з найважливіших і затребуваних професій і спосіб заробітку через інтернет без вкладень.

Копірайтер - це людина, яка пише статті для сайтів. Наприклад, автор оцінюється в 70 рублів за 1000 символів без пробілів. Наприклад, вам не подобається ця стаття, то ви можете написати краще і заробити ще більше.

На біржі клієнти пропонують конкретні теми для написання, іноді і конкретні структури текстів з підзаголовками. Вам же потрібно знайти в інтернеті подібні статті на ці теми і переписати їх своїми словами. Таким чином ви напишете свій унікальний текст.

Деякі автори пишуть від 100-200 рублів за 1000 символів.

Знаходити замовлення на написання статей не складно, адже для цього є спеціальні біржі копірайтерів. Крім індивідуальних замовлень з певних тем, ви можете писати статті на будь-яку тему, в який ви розбираєтеся і продавати її на біржі. Наприклад, це може бути стаття з медицини, юриспруденції, про будівництво.

Кому підійде

Тим, хто багато знає, легко пише і складає пропозиції.

Скільки можна заробити

Заробіток залежить від досвіду і вартості. Початківці пишуть за цінами від 20-30 рублів за 1000 спб, більш досвідчені автори пишуть від 60-100 рублів. Також ціна залежить і від тематики.

Якщо ви лікар, то ваші знання можуть коштувати дорожче. Фітнес тренер може писати професійні статті про вправи за вищою ціною.

Досвідчені копірайтери заробляють в межах 40-70 тис рублів на місяць, але це далеко не межа, адже копірайтинг буває різний, це не тільки статті для сайтів, а й рекламні, продають, СЕО тексти, які стоять на багато дорожче.

Щоб зрозуміти, на скільки це серйозна і високооплачувана робота, почитайте книгу «Гипнотические рекламні тексти» Джо Вітале, де він показує приклади з життя. Наприклад, коли сайт по продажу одного продукту, не міняв дизайн, продукт і ціни, а змінив тільки текст опису, завдяки чому продажі зросли на більш ніж 100 000 доларів.

Список ресурсів

ETXT

Найбільша біржа копірайтингу, де кожен день понад тисячу замовлень. Тут легко початківцям, так як багато недорогих і невеликих замовлень.

Advego

Також найбільша біржа копірайтингу з більш високим рівнем доходу. Біржа встановлює мінімальну ціну для замовлення від 45 рублів за 1000 знаків з пробілами. Середня ціна замовлень від 65 рублів за 1000 .

Text.ru

Ціни замовлень починаються від 25 рублів, як і всюди велика кількість способів виведення грошей.

Заробіток на коментарях

Цей спосіб заробітку на дому передбачає написання коротких відгуків до різних товарів або послуг, або розміщення коментарів під постами і на сайтах різної тематики.

При цьому не обов'язково розбиратися в певних сферах або техніці, так як виробникам цікаві в першу чергу відгуки звичайних покупців.

Платні коментарі та відгуки вигідні власникам сайтів для розкрутки своїх проектів, блогерам, які хочуть просунути канал або профіль, а також маркетингових агентствам, які продають товари і послуги своїх клієнтів. Заробити на написанні відгуків і коментарів може кожен.

Кому підійде

Такий спосіб заробітку підійде школяреві чи студенту, а також тим людям, яким подобається ділитися своєю думкою на різні теми.

Скільки можна заробити

За 1000 переглядів відгуку ви будете заробляти близько 50 рублів. З одного боку, це зовсім не багато, але, якщо постійно публікувати цікаві відгуки, можна отримати реальний заробіток в інтернеті без вкладень.

Один коментар коштує від 10 до 50 рублів, але вартість сильно різниться на різних біржах.

Список ресурсів

Qcomment

Одна з найбільших бірж з написання коментарів і відгуків. Перед роботою ви напишіть тестове завдання, потім вам відкриється доступ до решти. Під час роботи ваш рейтинг буде поступово збільшуватися, а з ним буде рости оплата.

Otzovik

Щодня на сайт заходить більше 100 тисяч чоловік. На цьому ресурсі ви самостійно пишіть відгуки на товари і послуги, а оплата нараховується за кількість переглядів.

IRecommend

Тут зібрані відгуки на все, що тільки можна купити в інтернеті або в звичайних магазинах. Платить 50 рублів за 1000 переглядів. Приносить непогані доходи, якщо писати відгуки постійно.

Spasibovsem

Ще один ресурс, на якому зібрані відгуки на різноманітні товари та послуги. Не такий популярний, але також непоганий сервіс по заробітку на розміщенні відгуків, рецептів, корисних порад. При реєстрації на сайті ви також отримаєте невеликий грошовий бонус.

Заробіток на партнерських програмах

Практично всі сайти для заробітку в інтернеті без вкладень пропонують користувачам заробити додатково за допомогою партнерських програм.

Сайти платять вам за те, що ви за спеціальною (реферальной) посиланням запрошуєте нових користувачів.

Коли користувач стає вашим рефералом, ви починаєте отримувати відсоток від його заробітку або витрат. Підключитися до програми можна через особистий кабінет на обраному ресурсі по заробітку.

Однак не тільки на таких сайтах можна заробити. Деякі відомі ресурси і бренди пропонують користувачам брати участь в їх партнерських програмах.

По-простому робота виглядає так: ви приводите клієнтів в певний проект, а за це вам виплачується фіксована винагорода або відсоток. Тут можна виділити чотири основні категорії роботи:

  • З оплатою за кліки - замовник платить гроші за всіх унікальних відвідувачів, які перейшли по посиланню партнера;
  • З оплатою за покази - партнер розміщує на своєму ресурсі оголошення, а замовник сплачує за кожну людину, переглянув банер;
  • З оплатою за дії - гроші виплачуються, якщо людина виконав якесь певне дію (пройшло опитування, подивився ролик, скачав файл);
  • З оплатою за продаж - найприбутковіший спосіб, замовник платить за покупку користувача на сайті.

Кому підійде

Людині, яка хоче заробити додатково - не тільки на переходах, перегляді реклами, коментарях, а й на залученні користувачів в інші проекти.

Також цей спосіб буде корисний тим, у кого є власний сайт або група в соціальних мережах.

Скільки можна заробити

Все залежить від того, скільки людина ви залучили до проекту. Тут можна заробити як 100 рублів на місяць, так і 1000 рублів, і дохід не обмежений.

Наприклад, за товар ви отримаєте близько 3-10% від їх вартості, послуги приносять до 20-30%, а якщо ви продали курс або інфопродукт, ви можете отримати аж до 50-60%.

Список ресурсів

Admitad

Один з найбільших агрегаторів партнерських програм. Тут можна знайти все від онлайн-ігор до великих інтернет-магазинів.

Aviasales

Найбільший пошуковик авіаквитків платить за залучення користувачів від 50% до 70% від своєї комісії в залежності від обороту (приблизно 1,2-1,7% від вартості квитка).

Vsemayki

На цьому сайті ви можете створити власний онлайн-магазин футболок та отримувати відсоток від продажів.

Lingualeo

Сервіс для навчання англійської мови платить 10 рублів за кожну реєстрацію, а з продажу курсу ви зможете заробити 30% від його вартості.

Beget

Популярний хостинг виплачує комісію в 40% за куплені вашими рефералами послуги. Наприклад, цей сайт знаходиться на хостингу Beget.

Як заробити зі смартфона, встановлюючи додатки

Ігровий ринок приваблює все більше розробників і користувачів, а значить, і рекламодавців. Зазвичай всі дії творців додатків спрямовані на те, щоб підвищити популярність їх контенту в Google Play або App Store.

Чим додаток популярнішим, тим більше користувачів скачують його, а значить, тим більше грошей заробляє його власник.

Щоб використовувати мобільний телефон не тільки для дзвінків, але і для заробітку, потрібно встановити спеціальний додаток, де розміщені завдання на скачування інших додатків.

У завданні описано, яким чином зробити установку, а іноді замовники просять зробити щось додатково (залишити коментар, поставити оцінку, зайти в додаток на другий день), але і оплата за такі дії вище.

Кому підійде

Підліткам і дорослим людям, які мають смартфони і бажаючим заробити реальні гроші на установці додатків.

Скільки можна заробити

За установку однієї програми ви отримаєте від 3 до 7 рублів. Таким чином, за годину можна накопичити близько 100-200 рублів. Однак тут необхідно враховувати, скільки вільного місця залишилося в пам'яті телефону.

Список ресурсів

AdvertApp

У цьому додатку ви знайдете безліч завдань, а також зможете взяти участь в різних конкурсах на грошові призи. Вартість установок тут варіюється від 2 до 12 рублів.

TapMoney

Тут можна не тільки завантажувати додатки, але і заробляти на серфінгу по платним посиланнях. Вартість завдань - від 6 до 11 рублів.

PayForInstall

Ще один сервіс, який крім звичайних завдань по скачуванню додатків пропонує зіграти в лотерею з розподілом банку між усіма учасниками.

MoneyApp

Іноземне додаток, заробіток в якому нараховується в кредитах. Згодом їх можна обміняти на долари і вивести на гаманець PayPal.

Висновок

Всі сайти, перераховані в статті, допоможуть отримати дохід в самих різних областях і новачкові, і професіоналові. Вони пропонують користувачам як прості завдання, з яким може впоратися абсолютно будь-хто, так і більш складні, що вимагають спеціальних навичок.

З цього списку ви зможете підібрати підходящий саме вам варіант і отримувати щоденний заробіток в якості додаткового або основного джерела доходу.

 

 

Просмотров: 490 | Добавил: splinua5 | Теги: заробити на читанні листів, перевірених способів, виконуючи завдання, без вкладень, 15 Реальних, заробити на перегляді відео, Кріптовалютние крани, Заробітку в Інтернеті, гроші за серфінг, гроші в соціальних мережах, Заробіток на проходженні опитувань, Заробіток на капчі, Як заробити в інтернеті | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar